2006 U.S.A Western Discovery

Dag 8; Page, AZ - Las Vegas, NV

Na het ontbijt rijden we weg. Het is nu al warm. Op de radio horen we over warmterecords die gebroken worden en extremen...pfffff.

We rijden over de Glen Canyon Bridge en de temperatuur loopt op naar 104*F als we Zion N.P bereiken.

We rijden over de Zion M ount Carmel Highway en we slingeren omhoog en we slingeren weer naar beneden en telkens weer is het uitzicht adembenemend mooi.

Als we het park uitrijden is er alleen nog woestijn wat volgt, heel veel woestijn. We stoppen om wat te eten en dan is weer woestijn en nog meer woestijn. Soms lijken het rotsen, maar het is écht allemaal zand en dan ineens is daar....echt in the middle of nowhere....Las Vegas! Van ver zien we de hotels op de Strip al overal bovenuit steken. Op de Strip is het superdruk. We zitten aan de verkeerde kant van de weg, dus ondanks al die auto's steken we toch over om bij het Aladdin Resort te komen. ....de ingang staat in de steigers....We vragen aan iemand en die wijst ons de weg naar de parkeergarage. Als we, met behulp van weer iemand, de hotellobby hebben gevonden en ingecheckt zijn, blijken we in de verkeerde parkeergarage te staan. We hadden al zo'n vermoeden, want we hebben een kwartier moeten lopen en dat leek ons al een beetje vreemd

Embarassed

Als we de auto terug gevonden hebben en in de goede parkeergarage komen krijgen we pas écht een Las Vegas welkom. Valet Parking!! Oftewel, alles wordt geregeld. De koffers worden uitgeladen en de auto wordt geparkeerd voor je. Wat een luxe!!

Onze kamer op de 7e etage is mooi, alleen het uitzicht....hoopten we op zicht op de Strip, niets is minder waar, we kijken op het dak van het gebouw naast ons hotel. Beetje jammerrrr.

We frissen ons op en dan gaan we Las Vegas verkennen.

De Eifeltoren bij het Paris Hotel...

We drinken koffie bij Ceasar's Palace.....we weten dan nog niet dat we hier 6 jaar later 2 nachten zullen slapen en zullen genieten van het prachtige zwembad...

The Venitian waar echt gondeltjes met gondeliers onder het hotel door varen...

Le Mirage...

Harrah's...

De prachtige watershow in de vijver voor het Bellagio Hotel...

Nog één foto van Paris by night en dan staan we weer bij het Aladdin Resort. We wandelen nog door het winkelcentrum wat bij het hotel hoort en dat geheel in Aladdin style is. Disneyland, het is hier werkelijk in groot Disneyland. Alle casino's zitten overvol en op straat lijkt het of er niemand ooit hier naar bed gaat. Las Vegas 24/7 één groot feest!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!